PUTEM BLOGA DO GOSTIJU

Putem bloga do gostiju

Nakon što je ove godine istarska Turistička zajednica prvi put uvela nov način promocije Istre kao turističke regije kroz promotivnu kampanju Share Istria, u sklopu koje je u Istri boravilo 30 blogera i utjecajnih pisaca na društvenim mrežama, kampanja se nastavlja i iduće godine. Očito se pokazala vrlo uspješnom jer je generirala 4.250 postova, doseg od 5,5 milijuna korisnika te 48 milijuna impresija, što je velika promotivna snaga za neku turističku regiju koje se okreće novim tehnologijama kada su u pitanju promocija i informiranja putnika. Ne više preko brošura, časopisa i reklama na televiziji ili radiju, već preko objava na blogovima, Facebooku, Twitteru ili Instagramu.

 

Vi ne morate zvati poznate blogere i plaćati im da pišu o vama  … Vi možete jednostavno pokrenuti svoj vlastiti blog  i promovirati ga na internetu , ukoliko se potrudite i svojim jedinstvenim sadržajem zainteresirate surfere po bespućima interneta, budite sigurni da će se većina njih pretvoriti u vaše goste.

Pokretanje i održavanje bloga nije komplicirano , no zahtijeva jako puno vašeg vremena. Niste sigurni da bi znali kako uskladiti svoje obaveze sa pokretanjem i održavanjem bloga , možda se plašite neuspjeha, bojite se da ne bi znali kako i kakav sadržaj ponuditi … bez brige , niste jedini.  Trebate pomoć ? Slobodno ju zatražite … javite nam se na e-mail  i zajedno ćemo osmisliti Vaš Blog.

AKO VAM SE SVIDIO NAŠ PORTAL –  Podržite nas donacijom za kavu  🙂
AKO VAM SE SVIDIO NAŠ PORTAL –  Podržite nas donacijom za kavu  🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)