Site icon Vodnjanski đir

Vlakom do čarolije Monte Librića

Ilustracija

Dva dana prije službenog otvorenja Festivala dječje knjige Monte Librić, dakle u subotu 20. svibnja s početkom u 11 sati, pulskim će ulicama proći Librićev vlakić. Polazna stanica će biti kod Arene, a dvosatno putovanje će se nastaviti preko Giardina, zatim uz Rivu i opet do Arene.
Putnici i putnice u ovom vlaku bit će, uz naravno djecu, organizatorice jedinstvene književne manifestacije u Hrvatskoj, te Librić čarobnice koje se ove godine po prvi puta pojavljuju na Festivalu dječje knjige, te Baka librić kao jedan od zaštitnih znakova Monte Librića.
Čarobnim i čudesnim, a najviše veselim putovanjem, putnici i putnice će Pulom širiti „Čaroliju za čitanje“, dok će već na prvoj stanici, dakle kod Arene, biti otkriveno što je „Čiriba čiribook“ bez koje spomenute čarolije nema.
Podsjećamo, 16. Festival dječje knjige “Monte Librić” bit će svečano otvoren u ponedjeljak, 22. svibnja u 11 sati i trajat će sve do 28. svibnja, uz radno vrijeme od 8 do 20 sati.
Detaljan program i dodatne informacije o “Monte Libriću” možete pronaći na www.montelibric.hr i društvenim mrežama Festivala.


AKO VAM SE SVIDIO NAŠ PORTAL –  Podržite nas donacijom za kavu  🙂
AKO VAM SE SVIDIO NAŠ PORTAL –  Podržite nas donacijom za kavu  🙂
Exit mobile version